Uw adviseur altijd
bij de hand via een website of op
uw smartphone

Snel en eenvoudig

Uw gegevens altijd bij de hand

Uw verzekerings- en hypotheek gegevens altijd bij de hand. Met behulp van de Appviseurs app en web heeft u voortaan altijd uw actuele gegevens onder de knop van uw smartphone, pc of laptop. Naast inzicht in uw eigen producten en documenten kunt u ook makkelijk communiceren met uw eigen adviseur. Met behulp van de chatfunctie in onze app en web kunt u bijvoorbeeld direct contact leggen met uw eigen financieel adviseur. Bestanden kunnen eenvoudig gedeeld worden met de chat of ze zijn bij uw producten terug te vinden. Download de app of web en ervaar de voordelen van Appviseurs.

Schade melden

Wat vervelend dat u schade heeft! Via de app en web kunt u gemakkelijk en snel uw schade melden bij uw assurantiekantoor. Vul onder andere een schadeomschrijving in en voeg foto’s toe om de situatie zo goed mogelijk te omschrijven. Zo ontvangt uw adviseur direct de volledige informatie en kan uw schade zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.

Chatten

Wilt u direct contact met uw adviseur, maar bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Dan is er nu de mogelijkheid om chatberichten te sturen naar uw adviseur. U kunt berichten sturen in het algemeen, maar u kunt ook chatten over een specifiek product, zoals uw polis of hypotheek.

Wat andere gebruikers zeggen

Super handig en overzichtelijk, de activiteiten tijdlijn maakt alle actualiteiten en laatste contacten inzichtelijk!

Ik heb een schade gemeld en binnen een paar minuten reactie via de chat. Reparatienota gedeeld via de chat en een dag later was de schade uitgekeerd. Super tevreden!

Veilig

Uw adviseur houdt rekening met uw privacy en gaat veilig om met uw gegevens. De app en web voldoen daarom aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is bijvoorbeeld mogelijk om in te loggen met uw vingerafdruk waarna u zelf toestemming dient te geven voor het verwerken van uw persoonsgegevens.

Documenten

Bent u alle papieren thuis ook zo beu? Appviseurs maakt het u vele malen makkelijker! Via de app en web kunt u uw documenten inzien, downloaden en delen.

Inzage eigen gegevens

Met Appviseurs heeft u altijd uw actuele verzekeringsgegevens bij de hand! De app en web bieden u een totaalbeeld van al uw lopende producten: polissen, hypotheken, abonnementen, schades, bancaire producten en financieringen. Ook kunt bijvoorbeeld uw persoonsgegevens wijzigen, een verzekerde toevoegen of uw bankgegevens inzien.

profiel op telefoon

Get it now

Om de Appviseurs app of web direct te downloaden kunt u onderstaande knoppen gebruiken
om naar uw eigen appstore te gaan en de app of web te downloaden.

Handleidingen

Maakt u gebruik van 1 van onze apps en komt u er niet helemaal uit? In onderstaande uitleg vindt u van zowel de app als het web een overzichtelijke uitleg door op de betreffende afbeelding te klikken.

Klantportaal op web. Al uw verzekeringsinformatie onder handbereik.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas porttitor congue massa. Fusce posuere, magna sed pulvinar ultricies, purus lectus malesuada libero, sit amet commodo magna eros quis urna.

Nunc viverra imperdiet enim. Fusce est. Vivamus a tellus.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Proin pharetra nonummy pede. Mauris et orci.

Aenean nec lorem. In porttitor. Donec laoreet nonummy augue.

Suspendisse dui purus, scelerisque at, vulputate vitae, pretium mattis, nunc. Mauris eget neque at sem venenatis eleifend. Ut nonummy.

klantportaal web

Klantportaal op uw smartphone via onze handige app. Al uw verzekeringsinformatie ook onderweg onder handbereik.

Klik op de afbeelding om naar een handleiding van de Appviseurs app te gaan.