Aansluiten als adviseur

Als adviseur kunt u natuurlijk niet achterblijven bij de technologische ontwikkelingen van deze tijd. Wanneer u gebruik maakt van het Assu® programma van A.i. Automatisering kunt u al uw klanten de Appviseurs app of website aanbieden. Alle communicatie, denk hierbij aan chatten, bestanden uitwisselen, schades die uw klant meldt en persoonsgegevens die uw relatie wil aanpassen en/of toevoegen, wordt na uw akkoord automatisch in Assu® opgeslagen.

 

Doordat de look en feel van de app en website helemaal aan uw huisstijl aangepast kan worden met behulp van de instellingen in Assu®, heeft u alles zelf in de hand. Welke producten u inzichtelijk wilt maken is ook via Assu® instelbaar. Geen behoefte aan de chat functie? Dan kunt u deze functie gewoon uitzetten en is deze functie niet beschikbaar voor uw klanten. Kortom, u heeft zelf alles in de hand!

Wie kunnen deze app en website aanbieden?

Alle assurantiekantoren die gebruik maken van het Assu® pakket kunnen de app en website aanbieden aan hun relaties.

Assu® als basis

Het Assu® programma staat aan de basis van alle informatie die uw relaties kunnen inzien via Appviseurs. U kunt producten, documenten en notities aan en uit zetten. Naast productinformatie wordt het nu ook mogelijk te chatten met uw klant. Het aanpassen of uitbreiden van persoonsgegevens kan uw klant nu zelf via Appviseurs.

De gehele look&feel van de app en website is met behulp van kleuren en logo’s aan te passen aan uw eigen huisstijl.

demo schermpje

Demo aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Appviseurs in combinatie met uw eigen Assu® programma, neem dan contact met ons op via onze helpdesk bij A.i. Automatisering.

Met Appviseurs maakt u de stap naar een digitaal portaal voor uw relaties.

Ai Helpdesk
076-5716178
info@appviseurs.nl

Get it now

Om de Appviseurs app direct te downloaden kunt u onderstaande knoppen gebruiken
om naar uw eigen appstore te gaan en de app te downloaden.