Appviseurs app - instellingen en accounts

algemene instellingen

In het bovenste gedeelte van het instellingen scherm kun je aangeven of je in wilt loggen met behulp van een vingerafdruk ja/nee en of je wel of niet toestemming geeft voor AVG.

instellingen

Naast de optie om met vingerafdruk in te loggen kun je ook een extra inlocode instellen. Deze optie krijg je als je de eerste keer inlogt in de app:

assurantiekantoor

In het middelste gedeelte van je instellingen scherm “Assurantiekantoor” kun je je profiel beheren en je wachtwoord wijzigen.

profiel

In je profiel kun je al je gegevens bekijken:

Je profielfoto toevoegen/wijzigen:

Door op het icoontje boven je naam te klikken kun je een foto toevoegen of wijzigen. Er opent een menu waar je de keuze hebt om naar je camera te gaan, naar je fotogalerij te gaan om een foto uit te zoeken of de bestaande profielfoto te bekijken.

profielfoto bekijken

Gegevens wijzigen:

Door op de knop “wijzigen” te klikken kun je bijvoorbeeld je telefoonnummer of e-mailadres wijzigen. Je kunt hier ook doorgeven of een bepaald e-mailadres/telefoonnummer de voorkeur heeft.

In onderstaand voorbeeld laten we zien hoe dit werkt aan de hand van een e-mailadres.

Wil je een nieuw e-mailadres doorgeven? voeg dit dan toe in het midden van dit scherm en klik op “Toevoegen”. De adviseur krijgt dan een berichtje binnen dat het e-mailadres gewijzigd moet worden en voert de wijziging door in zijn of haar systeem:

email wijzigen app

Heb je twee e-mailadressen staan en wil je ze wisselen qua voorkeur e-mailadres dan selecteer je eerst bovenaan het nieuwe voorkeur e-mailadres (grijs) en klik je daarna op “voorkeur”. Je nieuwe voorkeur e-mailadres komt nu bovenaan te staan:

wijzig emailadres

Een relatie toevoegen (gekoppelde relaties):

Wil je gegevens van een andere persoon doorgeven (je partner of kind bijvoorbeeld) dan doe je dit door middel van de knop “Gekoppelde relaties”:
Je krijgt een nieuw scherm te zien waarin je de nieuwe gegevens in kunt voeren.
In onderstaande afbeelding laten we zien hoe je dit doet voor een kind:

relatie toevoegen

Na het invullen van alle velden klik je op “Toevoegen” en er wordt een berichtje doorgestuurd naar je adviseur.

Nadat hij of zij de wijziging goedgekeurd heeft kun je de nieuw aangelegde persoon in je app zien staan bij de gekoppelde relaties:

gekoppelde relaties scherm

Een relatie bewerken (gekoppelde relaties):

Wil je gegevens van een partner of kind wijzigen? Dan doe je dit als volgt:

Selecteer de juiste gekoppelde relatie door erop te klikken en er wordt een scherm getoond waarin je de wijzigingen door kunt voeren. Dit scherm werkt precies hetzelfde als het scherm voor de hoofdrelatie dus wordt hier verder niet uitgelegd:

gekoppelde relaties open

Als je op de knop “Wachtwoord wijzigen” klikt kun je je wachtwoord wijzigen.

Je dient hiervoor je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord op te geven.

 

Je wachtwoord moet voldoen aan het volgende:

  • minimaal 8 tekens

  • 1 Hoofdletters

  • 1 cijfer

  • 1 speciaal tekens zoals #;

 

wachtwoord wijzigen scherm
help icon

Tenslotte vind je helemaal onderin het instellingen scherm een “Help” knop. Deze knop brengt je naar deze Appviseurs website waar je de handleiding kunt vinden.

account toevoegen

Standaard zie je bij de accounts je eigen account staan. Wil je ook gegevens kunnen zien van een ander account dan kun je hier ook een extra account toevoegen.

 

Stap 1: Maak Ga vanuit je startscherm naar de linker bovenhoek en klik op de drie witte streepjes.

 

Stap 2: Klik nu op “account toevoegen”

account toevoegen

Stap 3: Vul de gegevens in die je van je adviseur per mail hebt ontvangen:

account toevoegen 2e scherm

Stap 4: Je hebt nu de mogelijkheid om via twee accounts in te loggen en je kunt switchen door via het hoofdscherm links bovenaan naar de accounts gegevens te gaan:

accounts switchen