Een schade melden via de Appviseurs site

Een schade melden met behulp van de Appviseurs site is niet moeilijk. In dit hoofdstuk leggen we je uit hoe je dit doet.

Stap 1: Overal rechts bovenaan je scherm zie je een blauwe plus knop met  “Schade melden” erop. Met deze knop kun je een schade melden:

schade melden site

Stap 2: In dit scherm geef je alle details op van de schade die je wilt melden en klik je vervolgens onderaan het scherm op “Schade melden”. Je gegevens zullen hierna doorgestuurd worden naar je adviseur die je schade gaat beoordelen.

schade melding verstuurd site
schade overzicht icon

De schade is nu ook te zien in het schade overzicht van het dashboard (tabblad Schades). Hier zie je het schade nummer, het bijbehorende polisnummer, de polisdetails, de schade datum en de status. De adviseur bepaalt de schade van de status. De schade kan zo bijvoorbeeld “in behandeling zijn”.

details icon

Door op de schade of polis te klikken in het schade overzicht kom je in het “Schade details” scherm waar je de details van de schade kunt bekijken.

activiteiten icon

Als de adviseur de status van de schade aanpast zie je dat ook terug bij de activiteiten. Zo is in onderstaand voorbeeld de schade afgekeurd. Ook goedgekeurde schades zie je op deze manier weer terug.