Een schade melden via de Appviseurs site

Een schade melden met behulp van de Appviseurs site is niet moeilijk. In dit hoofdstuk leggen we je uit hoe je dit doet.

Stap 1: Overal rechts bovenaan je scherm zie je een blauwe plus knop met  “Schade melden” erop. Met deze knop kun je een schade melden:

schade melden site

Stap 2: In dit scherm geef je alle details op van de schade die je wilt melden en klik je vervolgens onderaan het scherm op “Schade melden”. Je gegevens zullen hierna doorgestuurd worden naar je adviseur die je schade gaat beoordelen.

schade melding verstuurd site
schade overzicht icon

De schade is nu ook te zien in het schade overzicht van het dashboard. Hier zie je het schade nummer, het bijbehorende polisnummer, de polisdetails, de schade datum en de status. De adviseur bepaalt de schade van de status. De schade kan zo bijvoorbeeld “in behandeling zijn”.

details icon

Door op de schade of polis te klikken in het schade overzicht kom je in het “Schade details” scherm waar je de details van de schade kunt bekijken.

Lees meer over schades in het hoofdstuk “Schade overzicht”.

schade details van voorbeeldschade site
activiteiten icon

Als de schade ontvangen is bij de adviseur en goedgekeurd is zie je dat weer terug bij de activiteiten in het dashboard:

Als de adviseur de status van de schade aanpast zie je dat ook terug bij de activiteiten. Zo is in onderstaand voorbeeld de schade afgekeurd:

schade afgekeurd site